Service & Onderhoud

Service-abonnementen

HJ Techniek staat voor vakwerk. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs en een goede service. HJ Techniek hanteert flexibele planningen, dus in geval van een storing of defect, wordt u altijd binnen enkele uren geholpen. Ook bij grotere projecten is HJ Techniek een flexibele en betrouwbare partner.

Een bijzondere vorm van dienstverlening biedt HJ Techniek middels een eigen 24-uurs verwarmings-, airconditioning-, en loodgieters servicedienst. Deze service-afdeling is ten alle tijden bereikbaar voor het oplossen van storingen aan uw cv-ketel, storingen aan airco-installaties en het verhelpen van (dak)lekkages. Hiermee onderscheidt HJ Techniek zich van de meeste collega-installateurs in de omgeving, die zijn aangesloten bij grotere organisatie waaraan zij de servicedienst hebben uitbesteed.

Doordat HJ Techniek de servicedienst in eigen beheer heeft, krijgt u veelal dezelfde mensen over de vloer. Dit houdt in dat de binding en de betrokkenheid met de klant velen malen groter is. De monteur kent de klant en andersom. Dit wordt gewaardeerd door de klant en HJ Techniek hecht hier dan ook veel waarde aan.