Loodgieterswerk

Het loodgieterswerk omvat verschillende disciplines waarbij vakmanschap en kennis van de verschillende materialen een eerste vereiste is.
Het bestaat uit lood- en zinkwerk, gas- en waterinstallaties en rioleringssystemen.

Lood- en zinkwerk: Bij nagenoeg elke woning wordt lood en zink toegepast. Beide materialen staan, mits goed en vakkundig verwerkt, garant voor een jarenlange levensduur. Het vakkundig verwerken van deze materialen dreigt een uitstervend beroep te worden.

Gelukkig kunnen wij rustig stellen dat u bij ons terecht kunt voor het aan laten brengen of repareren van uw zinken goten, hemelwaterafvoeren en aanverwante zaken.

Gasinstallaties: Deze zijn uit ons leven niet meer weg te denken. Om de verschillende apparatuur goed te kunnen laten functioneren is er een gasleiding noodzakelijk die correct is berekend op de capaciteit van het toestel. Zeker niet het minst belangrijk hierbij is de keuze van de materialen en de aanleg een basis voor de veiligheid van uw woning of bedrijf. HJ Techniek heeft de kennis in huis om deze veiligheid voor u te waarborgen.

Waterinstallaties: Drinkwater is een eerste levensbehoefte, waarbij de kwaliteit en het comfort een eerste vereiste is. Er is niets vervelender te bedenken dan dat men een installatie heeft die niet voldoet aan het comfort zoals men zich had gewenst. Klapperende leidingen zijn ook een bron van ergernis. Veelal berust dit op foutieve berekeningen van leidingdiameters, keuze van de materialen of verkeerde aanleg.

Vraag bij ons advies voor een optimale installatie.

Rioleringssystemen: Prettig kunnen wonen of werken begint met een goed functionerend rioolsysteem. Bij de nieuwbouw van een woning of bedrijf is dit één van de eerste werkzaamheden die gerealiseerd worden. Maar dit is ook één van de belangrijkste onderdelen van de bouw. Een goed werkend systeem kan maar één keer goed worden aangelegd want in veel gevallen  kunt u er later nooit meer bij.

Dat hier veel zorg aan besteed dient te worden spreekt vanzelf.

Daarnaast komt ook meer en meer het hergebruik van afval- of regenwater aan de orde. Ook hierin zijn wij graag een gesprekspartner.

Vertrouw voor deze zorg op HJ Techniek

<< terug