Centrale Verwarming

 

Energie is een hot-item in de huidige tijd. De gasprijzen gaan weer omhoog. In elk geval belangrijk genoeg om uw cv ketel in topconditie te houden. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe cv ketel of een complete cv-installatie. Maar ook voor het periodieke onderhoud, dat zeer belangrijk is voor het optimaal functioneren van uw ketel en de installatie, kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen u een ruime sortering leveren van cv ketels, radiatoren en regelapparatuur  met voor elke situatie een passende keuze.

De keuze van de meeste cv ketels wordt op dit moment bepaald door de behoefte van de warmwatervoorziening. Wij leveren ketels met platenwisselaars, tapboilers en voorraadboilers waarbij zelfs ruim gedoucht  kan worden met grote regendouches of een bad in enkele minuten is gevuld.

Links:
Bosch | Nefit
 

   
 

 

Radiatoren

Radiator zijn er in allerlei maten en uitvoeringen. De warmte-afgifte, beschikbare ruimte, de ontwerptemperatuur van de installatie en het vertrek zijn bepalend voor de grootte en het model.
 

         

 

Radiatorbekleding

Naast de bekende standaard radiatoren kunnen wij u adviseren over vele andere mogelijkheden en uitvoeringen. 

Hebt u nog standaardradiatoren en wilt u graag een ander design? Vraag bij ons naar de mogelijkheden om deze geribbelde radiatoren te voorzien van een afdekkap zodat u dezelfde radiator houdt, maar met een strak en modern uiterlijk. Geen gebreek en aanpassen van leidingen maar gewoon klikken.

 

 

Plaatstalen omkasting bestaande uit voorpaneel in vlakke uitvoering, zijpanelen en bovenrooster in kleur RAL9016 (verkeerswit). Levering compleet met bevestigingsmateriaal in stevige hout-karton verpakking

Geschikt voor alle bestaande paneelradiatoren, met scherpe of ronde bovenkant.

Montage van de bekleding zonder gereedschap. Bevestiging d.m.v. bijgeleverde magneetjes en voorgemonteerde beugels. Geen demontage bestaande radiator. Ook eenvoudig afneembaar.

Minimale reductie van radiatorvermogen. Veilig door afgeronde hoeken en lage oppervlaktetemperatuur.

Voor een gering bedrag een fraaie decorradiator.

Fabricage door een Nederlands bedrijf met 40-jarige ervaring.

<< terug