Bedrijfsprofiel

Installatiebedrijf HJ Techniek is een installatiebedrijf dat in 1997 is opgestart als eenmansbedrijf aan de Borculoseweg in Eibergen. Door het grote aanbod van werk bleek het eenmansbedrijf al snel geen haalbare zaak en moesten er medewerkers in dienst genomen worden. Ook de locatie bleek te klein en in 2002 werd de huidige locatie in gebruik genomen.

Door de jarenlang in loondienst opgedane ervaring is HJ Techniek op dit moment een landelijk erkend  bedrijf geworden dat zich specialiseert in diverse diensten o.a.: Electra, Loodgieterswerk, Gas-, Water- en Cv installaties, Airco en Sanitair.

Het werkgebied van HJ Techniek is een groot deel van de Achterhoek en Twente. Door de beperkte afstanden is een adequate en snelle service mogelijk.

HJ Techniek heeft inmiddels de reputatie bezorgd van een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijfsleven. Dat willen wij ook in de toekomst voor u blijven doen. De zorg voor kwaliteit heeft daarin de allerhoogste prioriteit en dat vindt u terug in onze producten, onze manier van werken en onze medewerkers.

Kortom: in alles wat we doen en wie we zijn.

In ons klanten bestand vindt u onder andere:

         Particulieren

         Aannemersbedrijven

         Projectontwikkelaars

         Bedrijven

         Instellingen